SM – Buurman

“Jij gaat nu uit de schuur een plantenstok pakken, binnen twee minuten ben je terug, begrepen? Elke minuut langer bestraffen we met een extra stokslag, bovenop die zes die je al zult krijgen.”

Ik rende in mijn blootje naar de schuur, driehonderd meter verderop. In twee minuten had ik een wereldrecord moeten lopen en in de enorme schuur kon ik eerst de plantenstokken niet vinden. Pas na twaalf minuten keerde ik terug met twee stokjes van een centimeter of twee dik.

‘Wel verdomme, had ik je om twee stokken gevraagd? Breng die ene terug!” Ik zag hem op zijn horloge kijken en wist dat dit avontuur heel slecht voor me zou aflopen.

“In totaal twintig minuten later dan afgesproken, dat betekent zes en achttien stokslagen, in totaal vierentwintig.”

Aan mijn oor voerde hij me naar de slaapkamer, ik werd op mijn buik op hun bed gegooid, jij ging bovenop mijn hoofd en schouders zitten, je vriend kondigde nogmaals de straf aan:

“Vierentwintig stokslagen op je blote billen.”

Alvorens je vriend begon aan de uitvoering van de lijfstraf, begon hij doodleuk met jou te praten over de lijfstraffen die in Koeweit worden toegediend, vaak in het openbaar, op pleinen, vlak voor de moskee.

“Een collega van mij bij de handelsfirma kreeg honderd zweepslagen, omdat hij illegaal alcohol had gestookt.”

“Op zijn blote?” informeerde jij gretig. Je verschoof jouw billen op mijn hoofd, ik merkte dat je frunnikte aan je gulp. Ik werd ook geil, al besefte ik dat vierentwintig stokslagen niet mals zouden uitpakken, mijn zitvlak behoorlijk zouden beschadigen, maar had ik het niet verdiend?

“Jij gaat nu uit de schuur een plantenstok pakken, binnen twee minuten ben je terug, begrepen? Elke minuut langer bestraffen we met een extra stokslag, bovenop die zes die je al zult krijgen.” Ik rende in mijn blootje naar de schuur, driehonderd meter verderop. In twee minuten had ik een wereldrecord moeten lopen en in…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *