Mijn knuffelbeer

Je komt naar me toe.
Je legt een grote hand op mijn schouder, stevig, maar rustig en je trekt me tegen je grote lijf.
Ik voel rillingen in mijn lijf. Hier heb ik op gewacht,
Ik kijk omhoog en je mooie ogen glinsteren als je mij nog meer tegen je aan trekt. Stevig en zelfverzekerd nu. Je buigt voorover en pakt mijn gezicht in je stevige handen en onze monden komen op elkaar en terwijl je mijn hoofd stevig vastpak dringt je tong bij me naar binnen. Onze tongen kronkelen om elkaar en ik hijg van het heerlijke gevoel.
Je andere hand streelt me over de rug en trekt me nog meer tegen je aan. Ik sidder van genot en je hand glijdt verder over mijn rug.
Dan draai je me om en ik voel je adem in mijn nek. Je kust me in mijn hals en ik ril. Ik smelt door je aanraking. Je handen komen nu op mijn bovenlijf terwijl je me van achteren vastgeklemd houdt. Jouw lijf tegen me aan en ik voel de bobbel in je broek tegen mijn achterlijf. Je handen verkennen mij en ik voel mijn lul reageren en ga helemaal op in jouw heerlijke strelen. Je bent zelfverzekerd en teder, met je grote sterke lijf.
Ik begin nu te beseffen hoe fijn en lekker het is met jou.
Ik wacht gewoon af terwijl jij mij lijf verkent,
Dan voel ik hoe jij mijn shirt begint los te knopen en van me aftrekt. Mijn bovenlijf is nu bloot voor je en van je. Je heerlijke handen kneden mijn huid en ik kreun.
Je lippen zijn weer in mijn hals, maar ik verlang er naar om ze weer op de mijne te voelen. Mijn lijf trilt van het genot en ik leun terug tegen je schouder als je me zo laat genieten. Je handen glijden over mijn bovenlijf en komen dan op mijn gevoelige tepels. Je streelt ze en kneedt ze, Heerlijk,
“Je hebt lekkere tietjes, maken me geil”, hijg je.
Nog harder knijp je nu, de tepels zijn hard en kloppen, de sensatie giert door mijn lijf.
Ik voel je warme adem op mijn huid en je gaat door met strelen Je bent heerlijk en maakt me gek en wil me helemaal laten gaan met jou.
Dan draai je weer om en al snel smelten onze monden weer samen. Heerlijk. Je handen glijden over mijn blote rug en al snel maak je de riem los. Ik maak zelf mijn broek open en hij glijdt van me af. Je mond verlaat de mijne en glijdt naar beneden, door mijn hals en dan, heerlijk, van de ene tepel naar de andere. Mijn lul klopt in mijn slip en vraagt om bevrijding. Maar je schenkt er nog geen aandacht aan. Je streelt me en je blijft me heerlijk zoenen en dan vraag je:
“Ga je mee naar de slaapkamer?”.
Voor ik kan antwoorden trek je me met je mee naar de slaapkamer en ik zie het bed met de teruggeslagen lakens. Je stopt en je trekt je shirt uit en ook je broek verdwijnt snel.

Je komt naar me toe. Je legt een grote hand op mijn schouder, stevig, maar rustig en je trekt me tegen je grote lijf. Ik voel rillingen in mijn lijf. Hier heb ik op gewacht, Ik kijk omhoog en je mooie ogen glinsteren als je mij nog meer tegen je aan trekt. Stevig en zelfverzekerd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *