Klestnat bezoek

En verder hoef je voor mij niet in te houden. Als je behoefte hebt om me bij mijn tieten of mijn kut te pakken, ga gewoon je gang. Dat hoef je niet te vragen. Je mag het doen wanneer en waar je het zelf wilt doen. Het is helemaal OK!”. Ondertussen waren we samen op de bank gaan zitten en had Erica mij inmiddels helemaal uitgekleed. Ik haar haar zogenaamde micromicrojurkje inmiddels ook uit getrokken. Mijn voorstel om standje 69 op de bank te doen met ik onder en zij boven viel in goede aarde, helemaal nadat ik erbij vertelde dat we elkaar dan ook lekker in de mond konden pissen, misschien wel tegelijk. Erica was al flink aan het drinken geslagen om snel weer een volle blaas te krijgen. Ondertussen voelde ik Erica’s mond over mij stijve paal schuiven en zakte haar kut steeds dichter naar mijn mond. Gewillig duwde ik mijn tong tussen de olijk openstaande kutlippen en stak daarna mijn vinger in haar kut. Na een tijd je zo lekker met elkaar bezig te zijn, ik had ondertussen mijn zaad al in de gulzige mond van Erica gespoten, moeste we pissen, helaas niet tegelijk. Erica moest nodig want ik voelde extra vocht langs mijn vinger uit haar kut sijpelen. Ik haalde mijn vinger uit haar kut en een vette straal warme pis gutste over mijn gezicht, over de bank en in mijn mond. “Sorry schat”, kreunde Erica, “ik kon het niet meer ophouden maar het is niet erg dat de bank ook nat is geworden”. Even later gaf ik Erica te kennen dat ik ook moest pissen. “Ga maar lekker voor de bank staan dan kan je me lekker op de bank onderpissen: ik ben je pisbak”. Erica pakte mijn pissende pik vast en stuurde mijn pis nu over haar hoofd en daarna direct in haar mond. Niet lang daarna hoorden we de deur: Alice was terug. Ze had fiks in haar jeans gepist, haar kruis en bovenkant waren doorweekt maar haar broekspijpen waren nog zo goed als droog. “In de auto kon ik het niet meer houden en heb me volledig leeg gepist.

En verder hoef je voor mij niet in te houden. Als je behoefte hebt om me bij mijn tieten of mijn kut te pakken, ga gewoon je gang. Dat hoef je niet te vragen. Je mag het doen wanneer en waar je het zelf wilt doen. Het is helemaal OK!”. Ondertussen waren we samen op…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *